Frisörer

Frisörer


Fredrik

Ägare


Har jobbat i yrket sedan 2003, älskar verkligen jobbet som frisör,  valde direkt att öppna min egna salong Volym 2007. Det bästa är när man får fria händer och jobba med sin kreativitet och ta fram det bästa hos kunden, så som färg/slingor, klippning och form.. Då kan man skapa magi.


Även specialist inom Hairtalk extensions och Vax & Microringar.


mail: info@volym.org

Rebecka

Frisör 

 

 

Har jobbat på Volym sedan 2016, Är en glad och kreativ tjej,

 gillar färg och är en fena på Bayalage färgningar.

 

Även specialist inom Hairtalk extensions och Vax & Microringar.

 

Mail: info@volym.org

Emmy

Trainee


Jag är Elev på Volym Hair & Home och går sista året på frisörskolan i Ängelholm. Jag finns på salongen på Torsdagar, boka en tid hos mig till reducerat pris? boka online Trainee klippning, eller ring, 0431-25551.


Mail: info@volym.org


Stephanie

Trainee


Jag är Elev på Volym Hair & Home och går andra året på frisörskolan i Ängelholm. Jag finns på salongen på Fredagar, boka en tid hos mig till reducerat pris? boka Trainee klippning på  Tel. 0431-25551.


Mail: info@volym.org


Milky

Salongshund "Cocker Spaniel"


Jag är en glad tjej som älskar att vara med "Pappa" Fredrik på jobbet, ligger ofta i min hundsäng och har ett vakande öga över vad som händer på salongen. Jag är super snäll, men tar kanske inte första steget fram för att hälsa. Wooofff wooooff...

Boj

Salongshund "Fransk bulldog"


Jag är en glad kille, som älskar att vara med "Mamma" Rebecka på jobbet, jag är rätt sprallig och nyfiken om jag inte ligger och sover... Wooff Woooff...